Op donderdag 29 juni vond de derde editie van het We Arendonk Onderneemt event plaats, een jaarlijks netwerkmoment van en voor Arendonkse ondernemers in samenwerking met Voka Kempen Oost en Unizo Arendonk. Gastlocatie was Indupol aan de Hoge Mauw, gespecialiseerd in composiet en polyester toepassingen voor allerhande voertuigen en toepassingen.

Op het programma stond een rondleiding bij Indupol, gevolgd door een woordje van de burgemeester. Daarna konden de gasten genieten van een gezellig netwerkmoment met een hapje en een drankje. Het toppunt van de avond was de voorstelling van de nieuwe zonnewagen door het Solar Team van KU Leuven. Indupol werkte voor de zesde keer mee aan deze wagen op zonne-energie. Het Solar Team zal hiermee medio oktober een gooi doen naar de wereldtitel tijdens de Solar Challenge dwars door Australië.

Er was een gezellige en grote opkomst van Arendonkse zelfstandigen en ondernemers, net zoals bij de editie in 2015 bij Kempendrinks op het industrieterrein, en in 2016 in het Sint-Claracollege. In 2018 trekt het event naar B&R Bouwgroep.

Allen bedankt voor de aanwezigheid!

Foto's - Peter Stusz