Ben je op zoek naar financiering? Op 30 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Antwerpen. 

 

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te financieren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Femke Mortier van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jou geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen. Femke Mortier werkt als accountmanager subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen jij in aanmerking kan komen. Zij oriënteert je ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan met wie je een afspraak wenst, welke vragen je wil stellen en om hoe laat je graag komt.

Praktisch

  • Wanneer: donderdag 30 november 2017 tussen 09.30 uur en 16.30 uur
  • Waar: Agentschap Innoveren & Ondernemen - Lange Lozanastraat 223 te 2018 Antwerpen
  • Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar femke.mortier@vlaio.be
  • Inschrijven via de website