Beste handelaars / ondernemers,

Hopelijk is de opstart van jullie zaak / bedrijf tot hiertoe al goed verlopen!

De FOD Economie heeft voor de veiligheidsmaatregelen een standaardaffiche ontwikkeld, die je kan ophangen in je zaak. Het gemeentebestuur heeft een hele oplage van die affiches laten drukken. Medewerkers van het gemeentebestuur hebben deze affiches de afgelopen dagen verdeeld bij de Arendonkse handelaars. Heb jij geen affiche ontvangen? Neem dan contact op met het onthaal van het gemeentehuis via 014 40 90 60, en wij zorgen dat nog een affiche wordt bezorgd voor jouw zaak. Heb je wel een affiche ontvangen, maar wil je er graag nog één of meerdere extra? Ook daarvoor mag je contact opnemen met het onthaal (014 40 90 60).

Voor alle duidelijkheid, volgende ondernemingen die goederen of diensten aanbieden aan consumenten mogen open zijn voor het publiek:

  • alle winkels (detailhandelsactiviteiten)
  • andere vrije beroepsactiviteiten zonder lichamelijk contact
  • horecazaken enkel voor het aanbieden van maaltijden om mee te nemen (take away)

Kapperszaken, schoonheidssalons en andere contactberoepen mochten nog niet openen vanaf 11 mei, maar volgen vanaf 18 mei. Daarom kregen ook zij alvast zo’n affiche. Heb jij er geen ontvangen? Of wil je er graag nog één of meerdere extra? Ook daarvoor mag je contact opnemen met het onthaal (014 40 90 60).

Je vindt deze info ook op https://www.arendonk.be/nieuws/coronavirus/standaardaffiches-voor-handelaars/.

Wij wensen jullie heel veel succes, keep up the good work!