Weekend van de Klant is een nationale actie van UNIZO, Comeos en UCM. Het zou fijn zijn als ook in Arendonk veel handelaars daaraan deelnemen. Vandaar deze oproep. Hoe meer handelaars mee op de kar springen, hoe sterker de actie overkomt en dat geeft extra sfeer en bedrijvigheid. Het is voor jullie een uitgelezen kans om onze Arendonkenaars – jullie klanten – te verwennen en te bedanken voor hun vertrouwen.

 

Wat kan je zelf doen?

  • Iedereen mag meedoen, ook als je geen lid bent van UNIZO, UCM of Comeos.
  • Je beslist zelf of je dat weekend al dan niet open bent, zaterdag en/of zondag, de uren mag je vrij kiezen. Het gemeentebestuur heeft speciaal hiervoor afwijking wekelijkse rustdag voorzien van maandag 1 oktober tot en met zondag 7 oktober 2018, dus dat is alvast geen probleem.
  • Als je meedoet, registreer je dan zo snel mogelijk op www.weekendvandeklant.be. Dan staat jouw zaak mee op de lijst en kunnen klanten dus zien dat je meedoet. Weekend van de Klant komt algemeen in de media (nationaal) en ook de gemeente voorziet extra communicatie. Klanten zullen het dus zeker horen en kunnen dan op www.weekendvandeklant.be kijken welke handelaars in Arendonk meedoen.
  • Als je registreert vóór 15 september (opgelet, dat is al heel snel) dan krijg je bovendien gratis promomateriaal: een A3 affiche, raamsticker, raamstrook, attentiestickertjes en ballonnen. Daarmee kan je al vanaf 15 september zichtbaar maken in het straatbeeld dat ook jij meedoet aan Weekend van de Klant.
  • Voor wie wil, op de webshop van Weekend van de Klant kan je als handelaar leuke attenties voor je klanten bestellen. Maar je mag ook gewoon zelf een cadeautje of een actie voorzien. Enkel open zijn is ook al voldoende. Je kiest zelf hoe ver je daarin wil gaan.
  • Extra, enkel voor leden van UNIZO, Comeos of UCM: als je je registreert, kan je daarbij ook aanvinken of je wil deelnemen aan de nationale wedstrijd. Je ontvangt dan flyers met een unieke code, die je kan uitdelen aan klanten die een aankoop doen tijdens het Weekend van de Klant. De klanten kunnen deze code ingeven op de wedstrijdpagina en hiermee mooie prijzen winnen.

 

Alle info vind je op www.weekendvandeklant.be onder de knop HANDELAAR. Je kan ook volgen op Facebook en Twitter. #weekendvandeklant #ikdoemee

 

Wat doet de gemeente?

  • Het gemeentebestuur heeft speciaal hiervoor afwijking wekelijkse rustdag voorzien van maandag 1 oktober tot en met zondag 7 oktober 2018, dus dat is alvast geen probleem.
  • Ook het gemeentebestuur bestelt promomateriaal om de actie zo veel mogelijk zichtbaar te maken: we hangen affiches op, zetten beachvlaggen in het gemeentehuis, Sociaal Huis, bibliotheek … en delen ballonnen uit aan bezoekers met kinderen.
  • We communiceren via de gemeentelijke website, Facebook, Twitter, In Arendonk, elektronisch infobord …
  • We zorgen ervoor dat onze gemeente mee opgenomen wordt in de speciale Weekend van de Klant-bijlage van Het Nieuwsblad.

 

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën? Neem gerust contact op met stafmedewerker Kristine Nijs, 014 40 90 67, kristine.nijs@arendonk.be.